Stichting Platform Digital Manufacturing

Digitaal Magazine RNE

Digitaal Magazine Roadmap Next Economy nu beschikbaar.Via de link op de homepage is het nu mogelijk om het digitale magazine RNE te downloaden. In het magazine wordt informatie gegeven over de projecten die in het kader zijn van de verschillende transitiepaden. De komende periode zullen wij het magazine regelmatig updaten met nieuwe projecten. Heeft u ook een project dat u wilt laten opnemen in het magazine, dan kunt u contact opnemen met rene@platformdigitalmanufacturing.nl Wij wensen u veel inspiratie en leesplezier.

Eerste Netwerkbijeenkomst PDM

Klik hier voor de video!15-07-2014, Capelle aan den IJssel.

We zijn zover! Ons manifest is uitgereikt aan de burgemeester, de notariele akte is opgemaakt, de website is in de lucht, de stichting Platform Digital Manufacturing is een feit. Dus tijd voor het vervolg... De komende maanden maken we een ronde langs de velden. We bezoeken ondernemers die gestart zijn met nieuwe technologieën!

Het eerste bezoek is een feit!
Op dinsdag 15 juli hebben wij een bezoek gebracht aan de mannen van 3D-project. Zij zijn inmiddels al een aantal jaar actief op het gebied van 3D-printing. Met hun ervaring en kennis gaven zij een realistische presentatie van de mogelijkheden op het gebied van 3D-printing. Al met al een zeer geslaagde én interessante eerste PDM netwerkbijeenkomst!